ДСУ „Спортска академија“ – Oхрид во понеделник ќе врши селекција за ракомет

Почитувани ученици од IX-то одделение! Понеделник 23.04.2018 во 10:30 часот ќе се одржи селекција за РАКОМЕТ во спортската сала при

Read more

Утре ќе се одиграат натпреварите за прво и трето место од Бизнис лигата во мал фудбал

ЈП „Билјанини Извори“ со натпреварите за прво и трето место, утре (сабота, 31.03) со почеток од 17:00 часот ја заокружува

Read more