Фондацијата „Чекор по чекор“ ќе стипендира 300 ученици со попреченост од целата држава

Фондацијата за образовни и културни иницијативи „Чекор по чекор“ во соработка со Здружението за промоција и развој на инклузивно општество

повеќе...

Познати добитниците на ученичките стипендии за учебна 2019/2020

Познати се добитниците на ученички стипендии за учебната 2019/2020 година по објавениот Конкурс од страна на Градоначалникот на Општина Охрид

повеќе...

Познати добитниците на студентски стипендии

Познати се добитниците на студентски стипендии за академската 2019/2020 година по објавениот Конкурс од страна на Градоначалникот на Општина Охрид д-р Константин Георгиески. Добитниците

повеќе...

Исплатени првите рати од ученичките и студенските стипендии во општина Дебрца

Вчера во рамките на програмата за развој на образованието во општина Дебрца за 2019 година,  на учениците и студентите кои ги

повеќе...

Доделени решенијата за ученички стипендии од општина Дебрца

Денес градоначалникот на општина Дебрца, Зоран Ногачески оствари средба со учениците-средношколци и студентите од општина Дебрца кои по објавениот конкурс

повеќе...

Познати добитниците на ученички и студентски стипендии

Познати добитниците на ученички и студентски стипендии на конкурсот кој го распиша градоначалникот Јован Стојаноски. Потпишувањето на договорите за доделените

повеќе...