Ноќ за паметење на „Долни сарај“: Спектакуларна премиера на NUMB – Tribute to Pink Floyd

Вистински музички спектакл се случи на сцената на „Долни сарај“ во Охрид, каде пред повеќе од 1.000 посетители се одржа

Read more

Прекрасен настап на младите од Црвен крст Охрид на градскиот плоштад

Уште еден прекрасен настап имаа младите на Црвен крст Охрид. Денес на градскиот плоштад „Климент Охридски“ во рамки на проектот

Read more