Ансамблот „Танец“ со спектакуларни концерти, ги воодушевува Македонците во Австралија

Ансамблот “Танец“, амбасадорот на македонската култура и традиција, успешно ја остварува овогодинешната Австралиска турнеја, одржувајќи спектакуларни концерти, со кои ги

Read more