Од 15 мај до 5 јуни фудбалското игралиште при Градскиот стадион „Билјанини Извори“ ќе биде затворено за користење

ЈП „Билјанини Извори“ ја известува јавноста дека од 15 мај до 05 јуни 2022 година Градскиот стадион „Билјанини Извори“ –

Read more

ЈП „Билјанини Извори“ започна со реконструкција на северното фудбалско игралиште

Јавното претпријатие „Билјанини Извори“ продолжува со планираните активности во насока на подобрување на условите на спортската инфраструктура со која стопанисува

Read more

В.д Градоначалникот Георгиески во обиколка на градежните активности низ градот

Вршителот на должност градоначалник, Константин Георгиески, денес, беше на увид на неколку локации каде во тек се градежни активности. Во

Read more