СВР Охрид со интензивни мерки и контроли за елиминирање на нелегална трговија со пиротехнички средста

Со цел елиминирање на нелегалната трговија со пиротехнички средста и спречување на несаканите последици од нејзино користење во текот на

Read more

Пресечен илегален канал за нелегална трговија со сурово кафе од Македонија кон Албанија

Граничната полиција регионален центар Запад, вчера пресече илегален канал за нелегална трговија со сурово кафе од Република Македонија кон Република

Read more