Во централното градско подрачје обележани површините за поставување на урбана опрема

Надлежните служби на Локалната самоуправа, во дел од централното градско подрачје ги обележаа површините  за поставување на урбана опрема. Се

Read more

Состанок на надлежните служби и корисниците на урбана опрема

Утре, во големата сала на општина Охрид  со почеток во 12:00 часот, градоначалникот  Јован Стојаноски  и надлежните  служби,  заедно со претставници на

Read more

Успешен дијалог со угостителскиот еснаф околу надоместокот за поставување на урбана опрема

На денешната средба на градоначалникот Д-р Јован Стојаноски и дел од неговите соработници со угостителскиот еснаф, беа усогласени повеќе делови

Read more