Успех на ученици од ООУ „Живко Чинго“ – Велгошти на Регионалниот натпревар по математика

Учениците од ООУ „Живко Чинго“ – Велгошти постигнаа голем успех на Регионалниот натпревар по математика. IV одделение Јована Буџакоска –

Read more

Успеси на ученици од ОУ „Григор Прличев“ на повеќе општински натпревари

Во изминатиот период се одржаа следните општински натпревари, на кои ученици од ОУ „Григор Прличев“, Охрид под менторство на наставниците

Read more

Успеси на ученичката Емилија Николовска од ОУ „Григор Прличев“ на повеќе натпревари

Од Основното училиште „Григор Прличев“ – Охрид информираат за најновиот успех на ученичката Емилија Николовска. Емилија оваа учебна година учествуваше

Read more

Продолжуваат успесите на учениците од ОУ „Григор Прличев“

Продолжуваат успесите на учениците од ОУ „Григор Прличев“, Охрид. На 19.5.2018 (сабота) учениците од ОУ „Григор Прличев“, ги постигнаа следните

Read more