Скок за Македонија на најновата ФИФА рејтинг листа

Според најновото рангирање, Македонската фудбалска репрезентација забележа скок од +6 места и се најде на 71 место на ФИФА рејтинг

Read more

Македонија остана на 77 место на најновата ФИФА рејтинг листа

Според најновото рангирање, Македонската фудбалска репрезентација останува на 77 место на ФИФА рејтинг листата. Нема промени на врвот од ФИФА

Read more

Пад од две места за Македонија на најновата ФИФА рејтинг листа

Македонската фудбалска репрезентација и покрај двата нерешени пријателски натпревари против Финска и Азербејџан одиграни во Анталија забележа нов пад на

Read more

Нов пад од едно место за Македонија на најновата ФИФА рејтинг листа

Македонската фудбалска репрезентација забележа нов пад од -1 место на најновата ФИФА рејтинг листа и моментално се наоѓа на 75

Read more

Пад за едно место за Македонија на најновата ФИФА рејтинг листа

Македонската фудбалска репрезентација забележа пад од -1 место и моментално се наоѓа на 74 место на најновата ФИФА рејтинг листа.

Read more

Македонија останува на 76 место на ФИФА рејтинг листата

Македонската фудбалска репрезентација оваа 2017 година ја завршува на 76 место според ФИФА рејтинг листата. По минатомесечниот скок од +9

Read more

Македонија се искачи на 76 место на ФИФА рејтинг листата

Македонската фудбалска репрезентација, благодарение на победата од 2:0 против Норвешка на пријателскиот натпревар, успеа да забележи нов скок од +9

Read more