Градскиот хор „Вокс Лихнидос“ ќе учествува на Меѓународен фестивал во Питешти, Романија

Охридскиот градски мешан хор „Вокс Лихнидос“ деновиве ќе учествува на реномираниот Меѓународен фестивал за хорска и инструментална музика „Д.Д Киријак“,

Read more