Пехарот за 2019 година за ПХВ програмата годинава ќе му биде доделен на Црвен крст Охрид

„Црвен крст во акција – Промоција на хумани вредности“ (ЦКА-ПХВ) е програма која веќе дваесетта година се имплементира во Македонија

Read more

Здравствена едукација за поголема превенција на дијабетесот

Во рамки на одбележувањето на Неделата на борба против дијабетес (шеќерна болест), 10-16 октомври, Црвен крст Охрид организираше едукативно предавање

Read more

Предавање „Дијабетот го засега секое семејство“ со д-р Кристина Стојаноска Алоска

Во рамки на одбележувањето на Неделата на борба против шеќерната болест, 10-16 октомври, Црвен крст Охрид организира едукативно предавање на

Read more

Хуманитарен настан на Р.Ш „Вардар Седмерец“ од срце за Ева

Ракометната школа „Вардар Седмерец“ Охрид во соработка со Црвен Крст организира хуманитарен настан на ден 10.06.2018 (недела) на плоштадот Св.„Климент

Read more