Во тек се уписите за пролетниот циклус од програмата Време е за книга – Children story hour

Црвен крст Охрид со задоволство го најавува почетокот на нов пролетен циклус од едукативната програма ВРЕМЕ Е ЗА КНИГА –

Read more

Во тек се уписите за пролетниот циклус од едукативната програма Време е за книга – Children story hour

Црвен крст Охрид со задоволство го најавува почетокот на пролетниот циклус од едукативната програма ВРЕМЕ Е ЗА КНИГА – CHILDREN

Read more

Црвен крст Охрид започнува нов циклус на подготовка на кандидати за полагање на TOEFL

Поради големиот интерес Црвен крст Охрид започнува нов, пролетен циклус на подготовка на кандидати за полагање на TOEFL (Test of

Read more

Финишира есенскиот циклус од програмата „Час за приказни на англиски јазик“

Со интересни едукативни и креативни содржини финишира есенскиот циклус од програмата Час за приказни на англиски јазик која веќе десетта

Read more

Отворен ден во Центарот за компјутерски обуки на Семос Едукација и Лиго Дигитал

Денес се одржува отворен ден во просториите на Центарот за компјутерски обуки на Семос Едукација и Лиго Дигитал, кој е

Read more