Демократски сојуз: Честит празник на сесловенската писменост и култура

Демократскиот сојуз на сите Македонци и граѓани на Македонија им го честита празникот Свети Климент Охритски, еден од најсветлите датуми

Read more

Честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид по повод 8 Декември – Свети Климент Охридски

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид упатува искрени и срдечни честитки по повод големиот празник 8 Декември – Свети Климент Охридски. „Свети Климент

Read more

Честитка од претседателот Пендаровски по повод празникот Свети Климент Охридски

Претседателот Стево Пендаровски, по повод христијанскиот празник Свети Климент Охридски упати честитка до Господин Господин Стефан, Архиепископ Охридски и Македонски

Read more

Левица со честитка по повод 7-ми Ноември – Денот на ослободувањето на Охрид

Охриде, честит 7 ноември – денот на ослободувањето од фашистичкиот окупатор.  ,,Многу студено ноемвриско утро, 1944 година, спроти Митровден. Ноемвриско

Read more

Честитка од градоначалникот Георгиески по повод Денот на ослободувањето на Охрид

Градоначалникот на Охрид, Константин Георгиески упати честитка по повод 7-ми Ноември, Денот на ослободувањето на Охрид од фашистичкиот окупатор. –

Read more

Честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид по повод 7 Ноември – Денот на ослободувањето на Охрид

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид го честита празникот 7 Ноември-Денот на ослободувањето на Охрид од фашистичкиот окупатор. „76 години слободен Охрид, години

Read more

ВМРО-ДПМНЕ Струга со честитка по повод 23 Октомври – Денот на Македонската револуционерна борба

Општинскиот комитет на ВМРО – ДПМНЕ, Струга на сите граѓани на Република Македонија, им го честита државниот празник 23 Октомври

Read more

Честитка од градоначалникот Георгиески за Денот на македонската револуционерна борба

Градоначалникот на Охрид, Константин Георгиески упати честитка по повод 23 октомври- Денот на македонската револуционерна борба.  – Чествувајќи го денешниот

Read more