Донев: Ги повикуваме членовите на ВМРО-ДПМНЕ да го ажурираат своето членство, а неопределените да се зачленат

Денес се одржа прес-конференција на која говореше претседателот на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид, Сашо Донев. „Само рамо до рамо, сите заедно

Read more