Одржани турнири во шах за ученици од основно образование од Охрид

Денес (02.10.2021) во ООУ „Братство Единство“ Охрид се одржаа турнири во шах за ученици од основно образование од Охрид. На

Read more

Младите шаховски прваци на средба со градоначалникот Стојаноски

Денес градоначалникот Јован Стојаноски ги прими младите шахисти од ШК “Ласкер“, кои на Државното поединечнио првенство забележаа одлични резултати. Под

Read more