СДСМ: Како е возможно од ВМРО-ДПМНЕ дури сега да се загрижат за она што се случува со Али-пашината џамија?

ОО на СДСМ Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Добро е што конечно ВМРО ДПМНЕ почнува да се

Read more

ВМРО-ДПМНЕ го повикува министерот Алаѓозовски да ги стопира градежните работи на Али-пашината џамија

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „ВМРО-ДПМНЕ го повикува министерот за култура Роберт Алаѓозовски сè додека

Read more

Совест: Ќе поднесеме кривични пријави против сите инволвирани во нелегалните градежни работи на Али пашината џамија

И покрај сите наши укажувања, надлежните институции инволвирани во нелегалните градежни работи на и околу Али пашината џамија во Охрид,

Read more