Контроли во угостителски објекти во Охрид, затекнати малолетници кои консумираат алкохол

Минатата ноќ од 23:00 до 03:00 часот, спроведувајќи мерки од кампањата „Безбедно лето 2022“, полициски службеници од СВР Охрид извршија

Read more

За новогодишната ноќ на клиниката за токсикологија примени 24 лица во алкохолизирана состојба и 3 лица предозирани со дрога

Министерот за здравство Доц. д-р Венко Филипче, денеска, пред Клиниката за Токсикологија, изјави дека за време на новогодишната ноќ, за

Read more