Средба на премиерот Заев со британската амбасадорка во нашата земја, Галовеј

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, оствари средба со амбасадорката на Обединетото Кралство во нашата земја Н.Е.

Read more

Градоначалникот Стојаноски се сретна со австралиската амбасадорка Фини

Денес градоначалникот Јован Стојаноски оствари средба со ополномоштениот амбасадор на Австралија во нашава земја, Џулија Фини. Австралиската амбасадорка се интересираше

Read more

Српската амбасадорка Душанка Дивјак Томиќ во посета на Општина Охрид

Градоначалникот Јован Стојаноски, денеска имаше средба со амбасадорката на Република Србија во Република Македонија, Душанка Дивјак Томиќ. На средбата се

Read more

Градоначалникот Стојаноски оствари средба со босанската амбасадорка Лепа Бабиќ

Градоначалникот Јован Стојаноски, денес, оствари средба со босанската амбасадорка во Република Македонија, Н.Е. Лепа Бабиќ. На средбата се разговараше за

Read more