Михаил Трендафилов-Нанче: Јас сакам Охрид да грее, да биде град за пример

Михаил Трендафилов-Нанче е кандидатот на партијата Граѓанско Демократска Унија (ГДУ) за градоначалник на Охрид. Како што вели тој за WebOhrid, во

Read more

Претседателот на ГДУ, Петар Колев со реакција на анкетата на Макфакс

Претседателот на Граѓанско Демократската Унија, Петар Колев, реагираше на соопштението за анкетата, објавено од страна на Макфакс, според кое 83.7

Read more

Јавна анкета и јавна презентација на АУП за промена на границата на две соседни градежни парцели ГП_2.5.66 и ГП_2.5.65 помеѓу КП 16661/1 и ДР. и КП 16660, КO Охрид 3

Врз основа на член 35 од Законот за просторно и урбанистичко планирање (Сл. весник на РМ бр.199/14, 44/15, 193/14, 31/16

Read more

Јавни анкети и јавни презентации по Предлог – Урбанистичкиот план за Волино, Злести, Издеглавје и Климештани

Соопштение: Јавна анкета и јавна презентација по Предлог – Урбанистичкиот план за с. Волино Врз основа на член 35 став

Read more