ИПА Охрид и Планинската спасителна служба потпишаа Меморандум за соработка

Интернационалната полициска асоцијација – регион Охрид и Планинска спасителна служба при Црвениот Крст Охрид, потпишаа меморандум за соработка. Меморандумот што

Read more

ХЕРА со апел до изборните кандидати: Имањето погрешни информации е подеднакво опасно како и немањето информации

Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување ХЕРА упатува апел до сите кандидати и кандидатки од политичките партии, како и до

Read more

ИПА – Регион Охрид потпиша Договор за соработка со ХОТАМ

Интернационалната полициска асоцијација (ИПА) – Регион Охрид, деновиве потпиша Договор за деловна соработка со Здружението на хотели, ресторани, кафетерии и

Read more