Бесплатна театарска претстава „Крик за љубов“ за сите средношколци од Прва година во Охрид

Националната установа Центар за култура „Григор Прличев”- Охрид како организатор и незаобиколен фактор на културниот живот во Охрид и во

Read more

Бесплатен паркинг за Велигден на паркинзите со кои стопанисува ЈП „Билјанини Извори“

Јавното претпријатие „Билјанини Извори“ по повод големиот христијански празник Велигден донесе одлука на ден 24.04.2022 година (недела) користењето на услугите

Read more

Бесплатен паркинг за Водици на паркинзите со кои стопанисува ЈП „Билјанини Извори“

ЈП „Билјанини Извори“ ја известува јавноста дека ден 19.01.2022 (среда) јавниот градски паркинг со кој стопанисува јавното претпријатие ќе е

Read more

Бесплатен паркинг за Божик на паркинзите со кои стопанисува ЈП „Билјанини Извори“

ЈП „Билјанини Извори“ ја известува јавноста дека ден 07.01.2022 (петок) јавниот градски паркинг со кој стопанисува јавното претпријатие ќе е

Read more

Бесплатен паркинг за Велигден на паркинзите со кои стопанисува ЈП „Билјанини Извори“

ЈП „Билјанини Извори“ ја известува јавноста дека ден 02.05.2021 (недела) јавниот градски паркинг со кој стопанисува јавното претпријатие ќе е

Read more

Информација за бесплатното паркирање во Hug & Fly зоната на Скопскиот аеродром

Поради неточни информации кои се појавија во дел од медиумите, за бесплатното паркирање во Hug & Fly зоната на Скопскиот

Read more

За Велигден бесплатен паркинг во Охрид

ЈП „Билјанини Извори“ по повод големиот христијански празник Велигден донесе одлука на ден 28.04.2019 година (недела) користењето на услугите на

Read more