Левица ќе гласа против легализација на бесправно изградените објекти

„Денес 09.02.2022 година се одржа седница на Комисија за урбанизам со 33 точки на дневен ред. Предлог одлука за утврдување

Read more

Демократски сојуз: Павле Трајанов гласаше против измените на Изборниот законик

Пратеникот од Демократскиот сојуз, Павле Трајанов, беше против измените на Изборниот Законик и на седницата на Парламентот одржана на 15.09.2021

Read more

„Гласај!“ – нова иницијатива на ЦИВИЛ за граѓанско учество и излезност на изборите

ЦИВИЛ ја поведе иницијативата „Гласај / Voto“ на социјалните мрежи, за да им даде поттик на граѓанките и граѓаните да го искористат своето

Read more