Известување до инвеститорите, изведувачите и проектантите

Се известуваат инвеститорите, изведувачите и проектантите дека при издавање на одобрение за градење, за градежни парцели  каде што има постоечки

Read more

Општина Охрид со соопштение во врска со Мислењето на Државната комисија за спречување на корупција

Врз основа на јавно изнесениот став на Државната комисија за спречување на корупција на Република Северна Македонија на 16-ти јули

Read more