„Одржливо искористување на растителните природни ресурси во Преспанскиот регион“

Балканска фондација за одржлив развој во соработка со Националниот Парк Пелистер одржа информативен ден во рамките на проектот „Одржливо искористување

Read more

Постигнат договор за соработка помеѓу ФК Пелистер и ЦСКА Софија

Раководството на ФК „Пелистер“и раководниот тим на фудбалскиот клуб ЦСКА од Софија, Република Бугарија, денес постигнаа заеднички договор за соработка.

Read more