ВМРО-ДПМНЕ: Се обврзуваме на повеќе од 50 000 вработувања на млади

Носителката на изборна единица 6 на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За Обнова на Македонија“ Дафина Стојаноска денеска ги посети младите во

Read more

Реализиран проектот „Безбедност и здравје при работа на вработените во судските институции“

Во просториите на Основниот суд Охрид Здружението на судска администрација (ЗСА) одржа прес-конференција по повод реализацијата на проектот „Безбедност и

Read more

Во понеделник започнуваат градежни работи на ул. „Кеј Македонија“ во Охрид

Од Локалната самоуправа Охрид информираат дека во понеделник, 04.06.2018 година на улицата „Кеј Македонија“ ќе започнат градежни активности околу рехабилитација на

Read more

По невремето полни раце работа за ЈП „Охридски Комуналец“

По вчерашното невреме кое остави пустош по охридското крајбрежје, полни раце работа за оперативните служби на Ј.П.„Охридски Комуналец“. Уште во

Read more