Наставниците ноќе го полнат е-дневникот – дење системот паѓа и податоците се губат

Учениците се на зимски распуст, но наставниците овие денови, или поточно ноќи, ги користат за си ги исполнат административните обврски

повеќе...

Јавна презентација на Е-ПДД системот за остварените приходи од изнајмување на соби и апартмани

Поради подобра информираност на физичките лица – давателите на услуги од мал обем (станоиздавачите) за најновите измени на Законот за

повеќе...

Одржан семинар за „Примена на Системот за пренамена и намалување на јаглеродот во меѓународното воздухопловство“

„Примена на Системот за пренамена и намалување на јаглеродот за меѓународното воздухопловство”, (CORSIA), беше тема на дискусија, на тридневниот семинар,

повеќе...