Свадби ќе се организираат и во затворен простор до максимум 250 гости, но не повеќе од 40% од капацитетот на просторот

На предлог на Министерството за економија, Владата денеска донесе одлука од 1 јули да се дозволи организирање на свадби и

Read more

Младенци, изнајмете лимузина или пајтон за вашата свадба!

Изнајмете луксузна лимузина или пајтон за вашите свадбени мигови да останат вечно незаборавно убави! Свадбите се несекојдневни! Направете ги незаборавни!

Read more