Средба на градоначалникот Стојаноски со жителите на Ливоишта, Вапила и Косел

Синоќа, градоначалникот Јован Стојаноски, имаше средба со  жителите на месните заедници од Косел, Вапила и Ливоишта. И на овие средби

Read more