Честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид по повод празникот Воскресение Христово – Велигден

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид на сите православни христијани им го честита најсветлиот празник Воскресение Христово – Велигден. „Велигден ги спојува верата

Read more

Бесплатен паркинг за Велигден на паркинзите со кои стопанисува ЈП „Билјанини Извори“

Јавното претпријатие „Билјанини Извори“ по повод големиот христијански празник Велигден донесе одлука на ден 24.04.2022 година (недела) користењето на услугите

Read more

Честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид по повод Католички Велигден

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид упатува честитки до сите христијански верници кои го прославуваат Велигден според Грегоријанскиот календар. „Воскресението Христово е вечна

Read more

Честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид по повод Велигден

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид на сите православни христијани им го честита најсветлиот празник Воскресение Христово – Велигден. „Христовото Воскресение е суштината

Read more

Велигденска честитка на градоначалникот Константин Георгиески

По повод најголемиот православен христијански празник Воскресение Христово- Велигден, градоначалникот Константин Георгиески упати празнична честитка. – Нека ни биде честит

Read more

Бесплатен паркинг за Велигден на паркинзите со кои стопанисува ЈП „Билјанини Извори“

ЈП „Билјанини Извори“ ја известува јавноста дека ден 02.05.2021 (недела) јавниот градски паркинг со кој стопанисува јавното претпријатие ќе е

Read more

Честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид по повод Католички Велигден

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид упатува срдечни честитки до верниците од католичка вероисповед по повод Христовото Воскресение – Велигден. „Исус Христос воскресна

Read more

Воскресение Христово – Втор ден

Православните верници го слават најголемиот христијански празник Велигден – Христовото Воскресение, ден кога Исус Христос ја докажал својата божествена моќ

Read more

Велигденска честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК Струга

„Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, Струга на сите православни верници им го честита најголемиот христијански празник Христовото воскресение – Велигден! Ова

Read more