ВМРО-ДПМНЕ: Изградба на нови мултифункционални спортски игралишта во Велгошти и Видобишта

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид испрати соопштение до медиумите кое се однесува на проекти (мултифункционални спортски игралишта) предвидени во програмата на д-р

Read more