Тепачка на ул. „Димитар Влахов“ во Охрид

На 25.09.2020 година во 00:00 часот, на улицата „Димитар Влахов“ во Охрид, нарушен е јавниот ред и мир со вербална расправија и физичка пресметка помеѓу К.Б.(18) и С.К.(18), двајцата од Охрид.

По целосно документирање на настанот, СВР Охрид ќе поднесе соодветна пријава.