18/07/2024
Спорт

Top Eleven – испробајте ги вашите фудбалски менаџерски вештини online

Во моменти кога коронавирусот и понатаму се шири и тоа како ни недостасува спортот. Љубителите на фудбалот не можат да замислат ден без фудбал, а многумина ќе си ги испробаат своите фудбалски менаџерски способности online.

Постојат стотици, па можеби и илјадници online фудбалски менаџерски игри, а најдобри и најинтересни се оние кои имаат најголем број реални противници од целиот свет. Најпопуларна од нив е Top Eleven која има милиони корисници.

PLAY  NOW