Три лица се искарале по случена сообраќајка во Охрид

На 05.01.2020 година, на пресекот на булеварите „Туристичка“ и „Асном“, во Охрид, по случена сообраќајна незгода, нарушен е јавниот ред и мир со карање, викање и агресивно однесување помеѓу Љ.Ч.(45), П.Ч.(38), двајцата од охридското село Мешеишта и И.М.(38) од Охрид.

Нарушителите се приведени во СВР Охрид по што ќе биде поднесена соодветна пријава.