Убедлива победа на Воска Спорт против Кадино

ФК ВОСКА СПОРТ

5 – 0

ФК КАДИНО

16.10.2021 14:00

Прво полувреме
1 – 0 Марко Стојчески Жолт картон ’11
Христијан Коцев Жолт картон ’19
15′ Гол Изаир Емини
Давид Ристовски Жолт картон ’25
Кристијан Ристовски Црвен картон ’28
Второ полувреме
50′ Гол Игор Паноски 5 – 0
Излегува Миодраг Тасески Влегува Метин Рушити ’55
Излегува Давид Манџуковски Влегува Стефан Богдановски ’55
57′ Гол Бехар Фета
Излегува Елвир Рамиќ Влегува Стојан Попоски ’59
62′ Излегува Елмир Алији Влегува Пајазит Салиу
61′ Гол Изаир Емини
64′ Гол Бехар Фета
Излегува Виктор Димков Влегува Мирон Илиевски ’65
66′ Излегува Арменд Алиу Влегува Енис Дервиши
Дамјан Серафимов Жолт картон ’68
66′ Излегува Џемиљ Јахији Влегува Албнор Каба
61′ Излегува Изаир Емини Влегува Ардит Демири
73′ Излегува Бехар Фета Влегува Фисник Салиу
89′ Жолт картон Енис Дервиши

0.0549

Почетни состави
2 Тони Мирчевски 4 Кристијан Јовановски
6 Христијан Грозданоски 6 Давид Манџуковски
7 Шпенд Асани 7 Виктор Димков
9 Елмир Алији 10 Кристијан Ристовски
10 Изаир Емини 14 Марко Стојчески
15 Игор Паноски 19 Давид Ристовски
17 Михајло Јакимоски 20 Христијан Коцев
20 Џемиљ Јахији 25 Елвир Рамиќ
25 Горан Трајковски 27 Давид Ристовски
33 Арменд Алиу 30 Дамјан Серафимов
99 Бехар Фета 99 Миодраг Тасески
Резервни состави
5 Пајазит Салиу 3 Ветон Бафтиари
11 Енис Дервиши 5 Стојан Попоски
12 Филип Лазаревски 8 Метин Рушити
21 Ардит Демири 9 Стефан Богдановски
22 Фисник Салиу 22 Антонио Божиноски
27 Наум Вељаноски 23 Блерим Мустафа
34 Албнор Каба 28 Мирон Илиевски