Ученици од ОУ „Григор Прличев“ во посета на охридската Библиотека

Ученици од ОУ „Григор Прличев“ Охрид денес беа во посета на охридската Библиотека „Григор Прличев“.

Во рамките на своите активности НУ Библиотека „Григор Прличев“ – Охрид за своите најмлади корисници повторно се дружеше со книгата „Јатките на загатките“ од Тоде Илиевски.