Улицата „Цар Самоил“ затворена за сообраќај поради изведување на градежни активности

Поради изведување на завршните градежни активности за реконструкција и уредување на просторот кај месноста „Табана“, од денес (12.03.2020) улицата „Цар Самоил“ ќе биде затворена за сообраќај на потегот од улиците „Цар Самоил“ и „Коста Абраш“ во близина на Капетанијата на пристаништата до црквата „Света Софија“.

Времениот прекин на сообраќајот ќе биде активен до комплетно завршување на градежните активности.