УМС на ВМРО-ДПМНЕ Охрид му подарува железни опинци на премиерот Заев

Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ Охрид испрати кратко соопштение до медиумите во кое стои:

„УМС со сета почит му подарува на Премиерот Зоран Заев железни опинци со надеж што побрзо да го исполни даденото ветување од 500 евра плата за граѓаните.“