УМС на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид со порака до в.д. градоначалникот Георгиески

Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои:

„УМС Охрид го потсетува в.д. градоначалникот Константин Георгиески на катастрофалната состојба со дупките на улиците во градот бидејќи не ги забележува и не реагира додека оди во обиколка на градежните активности во градот.“ – стои во соопштението од УМС на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид.

One thought on “УМС на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид со порака до в.д. градоначалникот Георгиески

Comments are closed.