Утре ќе се одржи Олимписки пливачки маратон на 10 километри „Охрид 2022“

Утре, 26.08.2022 (петок) во организација на Клубот за спортови на вода „Охридски Бранови 2008“ Охрид ќе се одржи четвртиот по ред Олимписки пливачки маратон на 10 километри „Охрид 2022“.

Маратонот ќе се реализира на Охридското Езеро на водената површина помеѓу старото пристаниште кај хотел Палас и хотел Милениум.

Стартот на трката е предвиден во 10:30 часот.
WebOhrid / 25.08.2022 / Охридски Бранови 2008