Виц

Некој човек си дошол да одмори малку во викендицата, кога гледа, што ќе види, пет девојки се капат голи во базенот. Девојките го виделе и влегле сите во водата во базенот и почнале да викаат:

– Бегај перверзњаку! Нема да излеземе додека си ти тука!

А тој итро им рекол:

– Па, јас не дојдов да ве гледам! Дојдов само да ги нахранам крокодилите!