Виц

Летајќи среде ноќ еден пилот решил малку да се пошегува со контролорот на аеродром. Се јавил до аеродромот и рекол:

– Погодете кој е?

Контролорот ги исклучил светлата на аеродромот и му рекол:

– Ај ти погоди каде сме ние!!!