Виц

Отишол Трпе во Америка, изнајмил стан под кирија, арно ама… станот бил полн со глувци. Отишол тој кај газдата и почнал да му се жали:

– Ју ноу… Том енд Џери…

– Yes, yes, Tom and Jerry, so what’s the problem?

– Епа… Џери!!!