Виц

Некој човек отворил стриптиз-бар, па го поканил пријателот да види како функционира… му го покажал барот, ова-она и дошле на ред стриптизерките… пријателот почнал да коментира:

– Оваа првава е навистина убава девојка, а пак вторава – уште поубава. Туку, кажи ми ти мене, зошто ти е оваа 80 годишна баба, сигурно не е и таа стриптизерка!?

– И таа  е стриптизерка!

– Па, добро, кажи ми кога настапува таа?

– Доколку никој не сака да стане и да си замине штом заврши работното време!!!