Виц

Еден директор и фрлил око на секретарката, но таа имала дечко…

Еден ден директорот и вели:

– Ќе ти дадам 300 евра само да ми дадеш да те …

– Нема шанса! – му одговорила таа.

– Ама, ќе бидам брз, ќе ти ги фрлам парите на под, ти ќе се наведнеш и јас ќе бидам готов додека ги земеш парите!

– Хмм… ќе мора да го прашам дечкото! – рекла таа и му се јавила на дечкото.

– Барај 500 евра и брзо собери ги парите, тој нема да стигне ни пантолоните да ги соблече. – и вели дечкото.

Еден час подоцна, дечкото се јавува и прашува:

– Еј, што стори, не се јави!?!

– Остај аман, гадот ми плати со монети!!!