Виц

Влегува млада згодна девојка во ординација, а со себе носи стара жена.

– Соблечете се! – и рекол докторот на младата жена.

– Извинете докторе, ама дојдовме за мене! – одговорила старата жена.

– Добро тогаш! Сестрооо… дај, види што треба со женава!!!