ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид организира протест со возила против поскапувањето на струјата

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид денес (13.10.2020) со почеток во 18:00 часот организира протест со возила против поскапувањето на струјата.

Почетокот на протестот е на влезот од Охрид, додека крајната цел е на паркингот кај Котва.