18/07/2024
Спорт

Во недела ќе се одржи 18-та Меѓународна регата во кајак и кану на мирни води

Кајак кану клубот и мотонаутика на мирни води „Стрмец“ од Охрид оваа година ја организира 18-та Меѓународна кајак-кану регата на мирни води „Охрид 2018“.

Меѓународната регата ќе се одржи на 19.08.2018 недела со почеток во 08:30 часот свечено отварање на регатата на 19.08.2018 год. кејот пред хотел – Палас – хотел Денариус.

Учество на регатата ќе земат екипи од Македонија, Бугарија, Србија, Грција, Полска, Словенија, Кипар.