За нашите најмали! Еве што треба да знаете за правилно миење на рацете!

За нашите најмали! За време на глобална пандемија, еден од најевтините, најлесните и најважните начини за спречување на ширењето на вирусот е рацете често да се мијат со сапун и вода. 🧼💧

Одлична видео илустрација. Еве што треба да знаете за правилно миење на рацете 👉 https://uni.cf/2Qn1uW9

Водич за деца за новиот коронавирус 👉 https://okno.mk/node/83493

Види повеќе