Започна пријавувањето на екипи на традиционалниот 17-ти турнир во мал фудбал “Велгошти 2022”

Започна пријавувањето на екипи на традиционалниот 17-ти турнир во мал фудбал “ВЕЛГОШТИ 2022” ⚽️

📆 Пријавување до 13.07.2022 📆

➡️ УЧЕСТВО 3000 денари по екипа ⬅️

👉🏻 уплатата може да се изврши на следнава жиро-сметка

250-0003008837-32
Шпаркасе банка

💶 БОГАТ НАГРАДЕН ФОНД 💶

❗️ВЕ МОЛИМЕ ДА ГО ЗАПАЗИТЕ РОКОТ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ВО СПРОТИВНО ПО ИЗМИНАТИОТ РОК НЕМА ДА ВРШИМЕ ПРИЈАВУВАЊЕ❗️

👉🏻 Лице за контакт:
тел. 076/233-419 – Кире