Жителите од Долно Коњско завеани со снег и отсечени од сообраќај

Жителите од Долно Коњско веќе неколку дена се завеани со снег и отсечени од патниот сообраќај, поради обилните врнежи од снег кои деновиве ја зафатија нашата држава.

Тие бараат од надлежните што поскоро да се реши овој проблем, да се преземат итни мерки и да им го решат нивниот проблем.